Liseberg

Helgen som varit har vi spenderat i Göteborg. Vi åkte på fredagen och stannade till i Jönköping för lite mat och kikade lite i affärer innan vi fortsatte bilresan. Väl framme checkade vi in på gothia towers och gjorde oss redo för en kväll på Liseberg. Travis åkte massa karuseller och vi hade det jättebra. På lördagen käkade vi god hotellfrulle och tog det lugnt på hotellet innan vi vandrade ner till Liseberg igen. Travis var i full varv med karusellerna direkt, sen spelade vi och vann både en stor mjölkchoklad, chipspåse och gott och blandat haha. Travis vann även en liten bilar och twister. Det var mycket mer folk på lördagen men jag tycker ändå det är mysigt att strosa runt på Liseberg. Vi hade tänkt åka in till stan en sväng men vi blev kvar där hela dagen. På kvällen tittade vi på gpt i sängen med massa godis haha.

På söndagen var det dags att bege sig hemåt. Vi åt frukost sen åkte vi direkt så Colin kunde sova i bilen. Vi fick även en fripassagerare som åkte med från Landvetter. Colin sov ända till Vetlanda vilket var perfekt för där släppte vi av Robin. Vi stannade även och tittade på speedway där innan vi åkte hem.

I måndags började Mattias jobba igen. Tråkigt att semestern är över, men vi har ändå Cypern att se fram emot i september. I måndags var det också derbydags i speedwayen så vi var ute på banan och tittade såklart. Fint väder och spännande speedway där Vetlanda tillsist drog längsta strået. Igår var det speedway igen så Mattias var iväg i Eskilstuna så vi fick roa oss på egen hand hela dagen. Vi är lediga denna vecka också, nästa tisdag är det dags för Travis att börja förskolan igen. Ska bli skönt med lite rutiner och att kunna vila lite om dagarna förhoppningsvis haha. Även kunna styra med hushållssysslor utan att Travis behöver ha tråkigt medan man håller på med tvätt osv. Det tar verkligen längre tid att göra allt haha. Ibland får man va glad om man hinner dammsuga :)










Kommentarer

Kom ihåg






Trackback