Helgen som gått

I fredags hade vi en trevlig kväll med studentfest. Välkomstdrink, massa god mat och lite lekar :) Vi åkte hemåt runt tiotiden och då var Travis jättetrött, han är ju van vid att lägga sig och sova vid sju annars. När vi kom hem satt det massa folk på vår altan och Travis blev lite blyg och ville inte hälsa. Troligtvis eftersom han var så trött, han brukar inte vara så blyg annars. Han somnade tillsist, nästintill övertrött och då är det svårt att få honom i säng. De andra höll låda på altanen ett tag, men jag gick och la mig vid ett någon gång. Travis sov till nio på lördagen vilket var väldigt skönt. Vi åt lite frukost, fixade här hemma, hämtade biljetterna och så körde jag bort Travis till mamma eftersom Travis skulle sova där. Då grillade vi här hemma, och sen åkte vi ut till gpt. Det bjöds på riktigt bra speedway, och sen dansade vi hela natten lång. Kom i säng efter fyra hahha, tror inte jag har varit vaken så länge på flera år.
 
Trött var jag, och lika trött var jag när jag vaknade klockan åtta av att hon som bor ovanför oss fick besök. Hann precis somna om sen ringde klockan och Mattias skulle iväg på speedway. Då började de andra vakna också så det var bara att gå upp. Inte många timmar sömn inte. När värmlandsbesöket hade åkt hem gick jag och la mig en timme innan jag hämtade upp Travis. Vi lekte ute sen kom min pappa och ville gå med han en sväng i vagnen. Då passade jag på att plocka undan allt, städa toan, städa gäststugan, dammsuga och plocka disk. Sen tvättade jag sex maskiner med tvätt resten av kvällen. När de kom hem igen från promenaden beställde vi hem en pizza, sen chillade vi framför tvn resten av kvällen. Mattias kom hem precis när vi badat och Travis skulle sova. Vi tittade lite på speedway sen somnade vi också, riktigt skönt att somna tidigt. 
 
Idag sov Travis också rätt länge, halv nio och det får man vara glad för. Vi åt gofrukost sen började det regna så vi la oss i sängen igen och tittade på serier och filmer. Myspys! Efter ett tag kom Jennifer, då käkade vi lunch sen åkte vi till Hultsfred för jag behövde en ny kalender eftersom min bara sträcker sig till juli. Annars har jag storhandlat idag, sen har det inte blivit så mycket mer. Travis är i säng sen ett tag tillbaka för imorgon väntar dagis för honom och jobb för mig. Jag ska vara på konsum i fyra veckor sen ska jag vara mammaledig resten av sommaren. Blir precis lagom det tycker jag! Är tacksam för att jag får vara där, och det är smidigt eftersom jag varit där varje sommar sen jag var 17 år :)
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback