Hemma igen

I söndagskväll kom vi hem till lilla Målilla igen, det är verkligen borta bra men hemma bäst. Så skönt att få lägga sig i sin egen säng och sova :) Vi har haft det jättebra! Skönt med ett litet vardagsbreak, det behövde jag efter den tuffa veckan därinnan. Travis har trivts, och det är kul att se att han inte är blyg för fem öre utan hänger med på allt. Han har kommit i säng lite senare än vanligt, men han har kompenserat med att sova hela nätter också och det klagar man inte på. Fast troligtvis har han väl vaknat någon gång under natten och känt att jag legat bredvid honom och sedan somnat om. Vi hann bara hem så kom han väl dragandes mitt i natten med sitt täckte och sina kaniner för att lägga sig mellan oss i vår säng haha. Lilla skitunge alltså! Det är så trångt så om ni bara visste. Det är ingen liten kille vi har att göra med längre. En dag får det bli ett slut på det, men just nu har vi varken tid eller lust att ta tag i det. Vi vill inte göra en för stor sak av det heller, det är förhoppningsvis en fas som går över någon gång som allt annat. 
 
I måndags och igår har jag pluggat, alltså skrivit på mitt examensarbete. Just nu har jag kommit till en punkt då jag inte kan göra så mycket mer för tillfället. Jag ska ha handledning i eftermiddag och då får jag väl troligtvis saker att ändra på. Sedan är det bara att invänta nästkommande vecka då jag ska ut med enkäterna till klasserna och intervjua två lärare. Lite drygt att fastna såhär, sen hoppas jag inte hon kommer med allt för mycket ändringar på uppsatsen heller för det är så ledsamt att sitta och ändra hehe.
 
Igår var jag hos Jennifer och färgade mit utväxt också, himla skönt att bli av med den. Kvällen spenderade jag och Travis med att ta en promenad med vagnen till lekparken, det är alltid lika poulärt. Idag cyklade jag och Travis till dagis. Skönt väder ute även om det blåste lite. Snart är det dags för lite lunch, sedan hämta hem Travis och så får Jennifer vara barnvakt medan jag har min handledning över telefon. Skönt att slippa åka till Kalmar!
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback