Bella är i himlen

Oj har visst redan gått en vecka sen jag skrev här. I helgen var Mattias iväg på speedway så på fredagen sov syster här och på lördagen kom Sandra hit och umgicks och sov kvar här. Skönt att slippa vara ensam :) I lördags hände dock en väldigt tråkig sak. Mamma ringde helt plötsligt och sa att jag fick komma och säga hejdå till vår hund Bella. Hon hade blivit jättedålig så i lördags fick hon somna in. Hon har varit med oss i hela 13 år, så det kändes jättekonstigt att säga hejdå till henne. Blev många tårar, och det kom så plötsligt hann inte riktigt förstå vad som skulle hända. Vet att hon har det bra nu, men det gör ont när man tänker på hur tomt det kommer vara varje gång man åker och hälsar på hos mamma. Älskande Bella vad vi kommer sakna dig, har så många minnen tillsammans❤️
 
Igår körde en ny vecka igång med en lång dag. Jobbade på förmiddagen, hoppade på tåget till Kalmar och km inte hem förrens kvart över sex. Idag har jag jobbat och jag ska göra det även imon och på fredag. Känner mig så sjukt stressad över att jag inte skrivit en enda rad på mitt examensarbete och heller inte letat upp en enda användbar artikel att använda som referens. Varför gör jag mitt liv ännu stressigare än vad det redan är? Blir så trött på mig själv... På torsdag tackade jag nej till jobb. Den dagen måste jag vara så jäkla effektiv och försöka komma igång. Efter gårdagens handledning har jag massa ideér, men samtidigt har jag ingen aning om vart jag ska börja. Allt jag ville skriva i min bakgrund tyckte inte de var passade eller relevant för min frågeställning. Är så nollställd nu när man ställt in sig på det, och även sett att många andra som skrivit liknanade arbeten haft med sådant som jag tänkt i min bakgrund. 
 
 
Nehe nu blir det förberedelser av morgondagen sen sängen med mitt dåliga samvete... Kommer jag inte igång på torsdag får jag sitta i helgen och det suger ju. 
 
 

Lilla älskling! Bella är i himlen som Travis säger...






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback