Vetlanda idag

Godkväll!
 
Idag bestämde sig jag och Travis för att följa med Jennifer till Vetlanda och shoppa lite. Vi var där strax efter att affärerna öppnade, och det var rätt lugnt med folk. Skönt! Hittade inte så värst mycket, men en stickad kofta med nitar på, samt lite basic tröjor från hm fick följa med hem. Passade även på att göra en manikyr eftersom de hade ett hösterbjudanade då det bara kostade 150 kr. Har aldrig gjort det innan, och det kändes lite lyxigt. Däremot var nagellacket inte helt torrt när jag gick därifrån, och hon bad mig vara lite försiktig. En 2 åring i affärer och vara försiktig hänger inte riktigt ihop, så några naglar har redan fått sig lite hack i. Men va fasiken, kul med lite färg på naglarna i alla fall :) Har själv aldrig tålamod till det, och väljer jag att försöka mig på det slutar det oftast med att jag går och tvättar av det direkt hehe. Förresten så var det en gammal fyllegubbe som cyklade rakt in i vagnen med Travis i. Jennifer drog honom och jag gick bredvid, sen helt plötsligt snett bakifrån kör han rakt in i oss. Som tur var fick Jennifer värsta smällen. Vi såg honom inte komma så ingen av oss hann reagera förrens det var en cykel rakt i vagnen. Fan vad vi skrek på honom, jävla idiot alltså! Tänk om vagnen hade vält där mitt på asfalten... Tur att det inte hände något. Skrek åt honom att gå av cykeljäveln och dra den för han var verkligen inte i tillstånd att vara ute överhuvudtaget. Han fattade ingenting så han satte sig bara och cyklade vidare och höll på att köra in i tre småflickor längre fram. Herregud, folk alltså.
 
Vi käkade lite innan vi åkte hem, och Travis däckade i bilen direkt. När vi var hemma så vaknade han i samma sekund och var väldigt gnällig. Vi följde med Jennifer in till mamma en stund, och han ville helst ligga i sängen. Kände att han började bli varmare och varmare och det var väldigt puttinuttigt. Så vi åkte hemåt, han grät hela vägen hem. Tur vi bara bor 500 meter bort. Jag bar honom in som en liten bebis, och han bara grät och grät. Tog tempen som visade 39,5 så i med alvedon och på med pyjamas, sen somnade han en stund framför tvn. När det började bli gnälligt strax innan halv 7, matade jag honom med lite yoggi så han skulle få i sig något, sen somnade han direkt. Har gnällt ett par gånger redan där inne, så denna natten lär inte bli rolig. Jag som behöver soooooooova. Klockan är bara 9 och jag skulle typ kunna lägga mig för natten nu haha, känner mig gammal och sliten. Min hy är även katastrof just nu, som en tonårings. Förstår inte... Fick knappt finnar eller något alls förrut, men sen jag var gravid och fick Travis så har jag världens flötigaste hy, massa pormaskar och får finnar titt som tätt. Nu på senaste har det varit hemskt alltså... Det gör en på väldigt dåligt humör, känner inte ens för att sminka mig för det hjälper liksom inte ändå.
 
Hoppas inte lilla plutten ska bli sjuk nu igen. Han har ju varit hemma 10 dagar för att krya på sig sen förra förkylningen, sen är han tre dagar på dagis och blir sjuk igen :( Han måste garanterat ha fått sin pappas immunförsvar.
 
 
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback