Legday på gymmet

När jag hämtat hem Travis förrut åkte jag och tränade. Ben och rygg stod på schemat idag. Med tanke på att vi har seriepremiär i helgen så är det bäst att köra det tidigt i veckan. Träningsvärken efter en bendag brukar hänga i ett bra tag hehe. Det gick lite tungt idag, men det är bara att kämpa på. Jag är glad så länge träningen blir av, tiden är svår att avsätta för gym just nu. Travis är badad och sover, och jag sitter och tittar på gårdagens avsnitt av dessertmästarna. Hur gott ser det inte ute?
 
Imorgon ringer klockan tidigt. Vid 6 är det dags att bege sig mot bussen, som tar mig vidare till tåget och sen slutligen Kalmar. En heldag med föreläsningar väntar. Kommer hem tio över 6 imonkväll, då är det bara byta om och åka och träna. Ingen rolig dag med andra ord.
 
 
Svårast att träna är rumpan tycker jag, den växer alldeles för sakta. Ni som tränar, vad kör ni för övningar för rumpan? :)
 
 






Kommentarer

Hejsan! Hittade din blogg på bloggerfy.se

Herregu, vilken kropp! och du har fött barn? Syns inte på långa vägar!

Du får gärna komma med lite träningstips hur man får en sådan fin "mammamage", så kommer jag gärna förbi igen :)

Jätte fin blogg i övrigt!

Mvh
Frida - mamma till Frank


Svar: Hej! Vad kul :) Tack snälla du, vad glad jag blir :) Jag kör mycket plankövningar i olika varianter, sit-ups och mycket konditionsträning. Försöker äta nyttigt i veckorna, och ser till att få i mig mycket vatten och äter tillskott på vitaminer dagligen :) Vad kul, hoppas du stannar!
Nathalie Larsson

» Frida

Åh, vilken sporre!

Min son är snart 7 månader :) jag har tappat alla gravidkilon, men behöver bygga lite muskler innan jag är nöjd med min kropp. Problemet är bara prioriteringen och motivationen.

» Frida

Åh, vilken sporre!

Min son är snart 7 månader :) jag har tappat alla gravidkilon, men behöver bygga lite muskler innan jag är nöjd med min kropp. Problemet är bara prioriteringen och motivationen.

Svar: Ja det är oftast motivationen som tryter. Det gäller att hitta någon bra morot. Bara man kommer in i det så blir det en rutin tillsist, min motivation är att bygga och och förbereda kroppen på framtida syskon. Är alltid mycket lättare att komma i form efteråt om man är i bra form innan :)
Nathalie Larsson

» Frida

Jo, viljan och motivation finns. Men tiden och prioriteringen är värre. Är ofta själv med lillprinsen då pappan reser mycket med jobbet. Men kan inte jag ta mig till gymmet, så får gymmet komma till mig! :)


Kom ihåg






Trackback