Fredagsmys

Godkväll!

Idag var det sista dagen på praktiken. Travis och jag bakade igår så jag kunde bjuda på lite fika idag :) Kommer kännas konstigt att inte gå dit på måndag. Kände mig väldigt välkommen, och nu i slutet kändes det nästan som jag jobbade där haha. Kan detta året gå fort nu så jag blir klar någongång?

Mattias och Travis mötte upp mig efter jobbet och så gick vi in i simhallen för att bada. Travis var helt till sig och tjatade bara om trollen han skulle bada med. Han var så nöjd, så mysigt att se :) Höll på att hända en liten olycka i vattnet haha. Travis har varit så himla duktig på sista tiden med pottan. Han går dagligen, och man ser på honom att han kan styra över sin blåsa. Men när det handlar om att göra nummer två så får man agera på sekunder haha, så fick slita upp honom
och springa till toaletten. Tur det gick bra :) Är så stolt över honom att han är så duktig. Nästa steg blir väl att faktiskt ta av honom blöjan så han verkligen känner när han behöver kissa. Måste vara nästintill omöjligt för barnen att känna att de kissar i blöjorna. Men så fort den åker av märker vi på honom att han faktiskt kan.

Nu har vi haft fredagsmys med tacos, och idol är på tvn :)











Kommentarer

Kom ihåg






Trackback