Får inte bli sjuk nu

Tog en tripp till Hultsfred förrut när Mattias slutade jobba. Vi tvättade bilen sen bjöd mamma och mini på kinamat. Shoppade lite på willys innan vi åkte hemåt också. Hemma var det kvällsmatsdags för Travis sen fick han bada också. Han sover nu, och jag har tittat på gladiatorerna och farmen. Känner mig inte helt 100, jag hoppas inte jag blir sjuk nu men det skulle inte förvåna mig när resten av hushållet är det.
 
Imorgon är vår sista innebandymatch för säsongen. Vi avslutar säsongen med ett derby mot svala. Svala är också det enda laget vi vunnit mot iår. Tror dock det kommer bli svårt imorgon när vi är så några. Går magsjuka och sen är folk bortresta, skadade. Men det är bara att köra på ändå, match ska det ju bli så det är bara kötta på som vi säger hehe. Hoppas på en jämn och spännande match. Resultatet spelar oss inte någon roll, bara vi bjuder på motstånd. Vi bör inte vinna, men shit happens visade det sig sist så "it aint over til' the fat lady sings" eller hur är det man säger haha? Kul ska det bli iallafall! Synd det inte finns fler derby häromkring som förr.
 
Nehe nu ska jag kika runt på lite bloggar, sen blir det sängen och hoppas på att man känner sig pigg imorgon.
 
 
Bild från Öland i somras, ååh vad jag saknar det. Bara massa mys med min lilla familj, och Travis var så himla glad hela tiden  de där dagarna.
 
 
 
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback