Bakat idag

Vilken morgon vi haft idag. Vid frukosten valde Travis att hälla halva yoggiskålen över huvudet. Jag vände bort huvudet en sekund, och under den tiden hann han med det. Jädra unge alltså. Fick tvätta håret i handfatet och blåsa lite med fönen haha. Är för kallt att gå ut med blött hår ju. Han flinar bara också och det är det värsta :p Berättade för dom på dagis så de inte skulle undra vad han gjort i håret. En liten gris vid matbordet är han minst sagt.

Medans Travis var på dagis skrev jag på min uppsats. Jag satt i köket med solen i ögonen och hade det gott. Är på god väg med den nu, så det känns väldig skönt. När Travis kom hem blev det full fart. Åt tacogratäng dagen till ära, hur gott var inte det. Efter de diskade jag och styrde sen städade jag och Travis ur städskrubben och plockade iordning där inne litegrann. Vi fortsatte med att baka negerbollar. De blev väldigt söta och goda iallafall. Travis hade i rätt mycket socker om man säger så hehe. Mycket hamnade i munnen istället för att rullas, men kul hade han iallafall :)

Jag har duschat, tittat på familjen annorlunda och nu är det top model som gäller. Mattias stack när det började, förstår inte varför ;)








Kommentarer

Kom ihåg






Trackback