Öland

Man ska inte lova för mycket, för någon uppdatering här har det inte blivit på nästan en vecka nu haha. Ska kortfatta min vecka.
 
Måndags: Sovmorgon till halv 10, hur skönt som helst var det vill jag lova. Gjorde inget vettigt av den dagen, tränade och städade lite här hemma.
 
Tisdags: Ringde och fick en stuga på Öland i två dygn så vi kom iväg runt 11tiden. Stannade i Kalmar för lite shopping och käk. Kom fram till Öland rätt sen, så det blev en lugn kväll i stugan med ost, lex och mousserande vin när Travis somnat :)
 
Onsdags: Då spenderade vi dagen på Böda sand. Andreas och Jennie var också där, så vi hade det gött på stranden. På kvällen gick vi ut och käkade i hamnen i Byxelkrok, plankstek och glass.
 
Torsdags: Vi åkte till Lyckesand istället som ligger precis bredvid Böda. Betydligt lugnare och skönare. På eftermiddagen packade vi ihop oss och åkte över till Kalmar. Där blev det lite shopping. Köpte en fläkt till altanen bland annat, mycket bra köp hehe. Kom hem rätt sent, vi hann bara packa upp, bada och lägga Travis.
 
Igår: Hade en tvättdag, 6 maskiner och en hel del tvätt att hänga med andra ord. På eftermiddagen åkte vi till Hanna, Henrik och lilla Ruben på lite fika. De lekte i lekstugan, sandlådan och tittade både på hästar och traktorer så de hade det kul ihop minsann :) Trevligt var det. Kvällen avslutades med tacos, och ett träningspass på gymmet med syster. Jennifer och Henrik kom även till oss efteråt och vi spelade lite poker och åt chokladdoppade frukter, mums :)
 
Idag: Mattias åkte iväg på speedway imorse klockan sju, Travis och jag sov till halv 9, sen var det full rulle. Vi har rett upp köket och altanen efter gårdagen, vikt in allt tvätt, städat toaletten, dammsugit, vattnat blommor och städat iordning. Nu sover han och jag har parkerat mig framför datan för att uppdatera er och även uppdatera mig själv med lite andra bloggar :) Idag blir det gymmet, sen är det lagvm final i speedway ikväll så det ska vi se på.
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback