En glad Nathalie

Igårkväll när jag låg i sängen loggade jag in på ladok på mobilen innan jag somnade. Ladok är vår portal där alla våra result från tentor osv kommer upp. Då fick jag till min förvåning se att läraren redan rättat måndagens uppsatstenta och den lös grönt. Snacka om bra nyhet innan man skulle sova hehe. Fick sova hyfsat bra iallafall. Travis vaknade framåt morgonen och var lite ledsen eftersom han var täppt, så jag hann inte somna om innan klockan ringde vid kvart i sex, men jag överlevde det ändå. Nattens drömmar var om litteraturord. Spännande!
 
Eftersom min tenta inte började förrens 11.20 idag åt jag frukost med Sandra innan. Vi snackade och hade det trevligt, plötsligt fick jag ett sms från Gabriella där hon skrev att hon blev godkänd på grammatiken. Då stod jag mellan dilemmat att logga in och titta och antingen bli glad eller förbannad, och det sistnämda vill man helst inte bli innan en tenta. Men jag är för nyfiken så jag loggade in, och där lös det grönt på mig också. Så jävla glad jag blev. Ett lugn spred sig i hela kroppen. Nu var pengar säkrade för våren. Så sjukt är det när man pluggar vet ni. Har man inte 20 av 30 poäng godkänt i slutet av terminen så får man inga pengar av csn förrens man fixat dom. Och eftersom alla våra tentor ligger i slutet, så måste man klara hälften av dom för att hinna få de poängen. Riktigt dåligt planerat av lärarna, men så dumt hade de faktiskt planerat. Nu behövde jag inte bekymra mig om det utan det var bara att gå och göra dagens tentan utan bakhåll. Var skitnervös innan jag gick in, har aldrig gjort en muntlig tenta nämligen. Men det visade sig gå bra och jag fick godkänt :) Fick springa till tåget i snöstormen och halkan eftersom det drog ut på tiden. Hann med en marginal på två minuter. Tur! Andan i halsen och genomsvett på köpet hehe.
 
Nu är alltså tre tentor godkända från denna veckan, den fjärde väntar imorgon. Får hoppas tåget kommer fram i tid imorgon så jag inte missar den. Måste bara skriva att jag är så jävla stolt över mig själv! Har lagt ner så mycket tid på att plugga, och äntligen ger det utdelning. Ikväll ska jag fira med en lång dusch, sedan chips och dipp framför gladiatorerna :) Den största belöningen får jag nästa vecka när jag får en hel vecka ihop med lilla älsklingen :)
 
 
Har invigt min snygga ryggsäck som jag fick i julklapp :) Kan inte ha väska med axelrem längre, min rygg pallar inte det. Brukar vara svårt att hitta snygga ryggsäckar, men denna fastnade jag verkligen för :)
 






Kommentarer

hej grattis du kämpar på ... de lönar sig i längden ..bra du är bara så duktig...kanon snygg ryggsäck,,,ha de bra kramar till dig travis ...mattias,,,,,,

» Sara

Riktigt bra jobbat! Tycker också att det är konstigt att de lägger tentor som de gör när studenter måste få in poäng för att få csn.

Svar: Tack så mycket! :) Ja eller hur. De borde veta om det och kunna sprida ut det lite bättre under en hel termin tycker man!
Nathalie Larsson


Kom ihåg






Trackback