Bad i trollgölen

Idag vaknade Travis 10.05. Blev helt chokad när jag tog upp mobilen och tittade vad klockan var när jag vaknade av att han låg och pratade på sitt rum. Hade nämligen varit strömavbrott inatt så klockradion stod bara och blinkade, så hade ingen aning om vad klockan var. Hur skönt var inte det då att få sova en hel natt och ända fram till 10? Vi kör en repris inatt va lilla älskling?
 
Blev fart på mig då för vi skulle åka till trollgölen och bada med moster Jennifer. Kom till hagadal straxt efter de öppnat och så badade vi en och en halv timme. Travis var helt blå och läpparna, lik sin mamma ;) Han satt och skakade i duschen stackarn. Är så himla kallt där inne i duschrummet. Var första gången vi var och badade sen han lärt sig gå, så nu fick man springa efter honom överallt i omklädningsrummet :P Får allt bli oftare nu minsann med badandet så han blir bekväm med vatten. Här hemma i badkaret är han världens fisk och slänger sig överallt, men i trollgölen var han allt lite avvaktande och det var inte kul att ramla i vattnet. Är mysigt att åka iväg och bada med, så skärpning på det!
 
Madde med pojkvän var här en sväng sen och hälsade på eftersom vi aldrig åkte iväg på hennes examensfest igårkväll. Blev så sent när jag kom hem efter matchen. Var trevligt att se dom, blir inte så ofta och nu sticker hon till Skåne med så :) Resten av kvällen har vi spenderat i sängen och tittat på filmen bilar. Blixten mqueen såklart! Han är nog lika poppis hos både Travis och pappan i huset ;) Nu soffhäng innan läggdags. Min lediga vecka lider mot sitt slut tyvärr :(
 
 
Svarar på frågorna imon, så sista chansen att ställa nu om man vill veta något ;)
 
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback