En vecka sedan igen

Nu var det en vecka sen jag skrev här igen. I veckan är det inte så mycket att skriva om, jag har jobbat hela dagarna som vanligt och skrivit uppsats om kvällarna sen stupat i säng :) Travve har börjat vakna om nätterna igen. Han kommer med sin kanin och sitt täcke släpandes om nätterna och vill sova hos oss. Jag kan inte sova med honom bredvid en hel natt så som han bökar så ibland går jag tillbaka med honom, men då är han uppe 4.30 och tror det är morgon. Ja visst är de typiskt att han ska börja nu när han sovit så bra sen han fick sin nya säng. Men är det något man lärt sig nu så är det att allt går i perioder. Hoppas denna period går över, för det är så mycket skönare att sova en hel natt utan att behöva vakna :)
 
I helgen har vi mest tagit det lugnt. Vi var på lucia i kyrkan i fredags. När det var helt knäpptyst efter en låt, valde Travis att applådera och skrika bravo kyrkan haha. Kan man annat än skratta haha? Mattias var på julbord med jobbet i fredags så jag och Travve hade egentid tillsammans på kvällen :) När han somnade fick jag ett ryck och städade, sen körde jag ett litet träningspass innan jag avslutade kvällen med en lång dusch. I lördags var i iväg och julshoppade lite. När vi kom hem åkte julpyntet fram, så nu har vi lite julstämning inomhus i alla fall, för ute ser det ut som höst. På kvällen myste jag ner mig själv i soffan och tittade på film egentid deluxe, fast hade varit mysigare om min tvspelsnörd till pojkvän hade varit med :P
 
I söndags var vi iväg och spelade match i Jönköping, lite folk och stor hall bådade inte gott. Vi kämpade på så bra vi kunde, men det gick inge vidare med resultatet. Tyvärr spelade motståndet så jäkla fult, så det var inte direkt kul att spela. Jag blev ihoptacklad av två spelare och föll handlöst i golvet, vilket resulterade i att jag var borta ett par sekunder, när jag vaknade till märkte jag att jag tappat andan, och nacken fick sick en rejäl smäll. De bad inte ens om ursäkt utan fortsatte att passa medans jag låg där avsvimmad, det säger ju allt. De försökte sig på en precis likadan tackling igen efteråt. Hur funtad får man vara? Livsfarligt ju, och domarna (två unga killar) säger ingenting till dom, mer än att blåsa av när tacklingen redan är gjort. De nickade bollen, gjorde hemåtpass, och sprang och höll i våra klubbor/kläder. Sånt kan man få psykbryt på, så nä det var absolut inte roligt att spela överhuvudtaget. Hockey vore något för de laget, men nu var det faktiskt innebandy vi spelade.
 
 
Igår var det jobb som gällde, och idag kör vi på uppsatsskrivning hela dagen lång, hejaheja!!
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback