Något med kroppen

Idag var jag ensam på praktiken eftersom handledaren var sjuk. Var en kort dag så det gick bra att vara själv :) Har lyckats bli förkyld med så är trött som bara den. Hämtade hem Travis och sen lagade vi mat. Idag blev det kålpudding. Det var länge sen, supergott är det.

Åkte och tränande ikväll, vilket jag kanske inte skulle gjort nu när man är efterklok. Är så kul nu när man kommit in i det så det är svårt att ställa in. Ligger på soffan och snorar just nu. Skrev inte det här tror jag, men i förrgår lyckades jag svimma. Är något med min kropp som inte är som det ska. Kände samma känsla idag igen när vi åkte hem från gymmet. Får nog kolla upp det där. Tror det har blivit något knas med ämnesomsättningen i kroppen. Har känt så många gånger på senaste att jag blir helt yr och kallsvettas. Otäckt var det att svimma i helgen iaf, mådde kasst efter det. Vila blir det imorgon efter en heldag med praktik iallafall!








Kommentarer
» Maria

Kolla sköldkörteln! Många problem kan komma när problem med den uppstår. :( Sök på struma, lr sköldkörteln på nätet. Så kan man se vad de vanliga symptomen är. Jag har anlag för det, en av två sorter, och får ta prover varje år nu. Hoppas ändå att det inte är ngt allvarligt. Krya på dig från förkylningen.

Svar: Får nog ringa vårdcentralen, men när ska man ha tid att åka dit liksom hehe? Tack för tipset :)
Nathalie Larsson


Kom ihåg






Trackback