Shopping

Riktigt tråkig fredag då Mattias är iväg och spelar innebandy och Travis som sover såklart. Försökte plugga lite förrut men de är omöjligt med Travis, han river hela huset. Ska väl läsa igenom anteckningarna en gång till och sen får det bli sängen. Får gå som det går imorgon. Ser inte fram emot att klockan ringer 5.45 en lördag. Borde vara olagligt!
 
Vi ska åka och shoppa nästa vecka. Längtar som bara den på att få fylla på garderoben lite! Behöver en jacka, skor och lite nya tröjor. Sitter och tittar runt lite just nu på kläder och jag är ändå ganska kräsen. Tur är väl det haha. Är mycket roligare att shoppa på plats då man verkligen ser hur kläderna ser ut och sitter på en.
 
Är ute efter ett par riktigt snygga boots med nitar på. Finns hur många snygga som helst när man googlar, men vart får man tag på alla dessa är frågan. Finns knappt någonstans! De är riktigt dyra också. Kanske en födelsedagspresent? ;) Tröjan på bilden klickade jag hem och fick hem igår. Skulle även vilja ha väskan. Den är från nelly, också ett födelsedagstips haha :)
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback