Packar

Igår ringde de och sa att Travis hade fått en plats på förskolan i mitten av januari. Det var ju kul, men samtidigt känns det vemodigt. Tänk om han nu inte skulle gilla det? Förmodligen kommer han göra det för han älskar att leka med nya saker, men ändå. Jag hoppas innerligt att jag är ledig och får vara med och skola in honom, kommer bli väldigt ledsen annars. Mattias börjar jobba i februari så det känns bra att vi iallafall har två veckor på oss.
 
Har käkat subwaylunch med en kompis i Kalmar idag. Det är så jädra gott! Skulle kunna leva på subway. Körde på stort och tog en kaka till menyn idag. De höll på att baka dom när vi kom in, så jag var bara tvungen eftersom det luktade så gott. Och hur goda var inte dom också? Har aldrig smakat de innan faktiskt. Gick vidare till vår sista historia lektion för att sedan åka buss hem. Vem ser man inte gå på bussen i Kalmar om inte ens pappa? Haha! Det var lite roligt. Han kom hem från Teneriffa idag så han var på g hem han också brun och fin.
 
Väl hemma har jag packat massor. Imon bär det av mot Värmlandet. Vi åker en dag tidigare än beräknat eftersom vår föreläsning imon blev flyttad. Ska bli kul att komma iväg lite, hoppas Travis är på bra humör imon också :)
 
 
 






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback