Rutiner

Travis är en vilding på mornarna i sin säng innan man vaknar. Han drar bort spjälskyddet, lägger sig på mage, byter håll i sängen, slänger ut både gosdjur och napp på golvet och imorse försökte han dra ner mobilen ovanför sängen med. Dags att plocka bort den tror jag! Gillar inte att han lägger sig själv på mage rakt ner i kudden, känns lite otäckt. Hade gärna velat se hur han vände sig om så han hamnade med huvudet i fotändan idag. Det måste han ha kämpat med haha.


Tänkte skriva om en vanlig dag för Travis just nu, känner att det fungerar väldigt bra med hans rutiner faktiskt. Han måste lära sig att börja äta lite mer mat bara. Förhoppningsvis så kommer väl det snart.

09.00 Frukost - 210 ml ersättning

11.30 Lunch - 1/3 burkmat + fruktpuré till efterrätt

12.00 Sovdags i ca 1 1/2 timme

14.00 Mellanmål - 120 ml ersättning/ macka och smoothie / fruktmos

16.00 Middag - 1/3 burkmat + fruktpuré till efterrätt

16.15 Sovdags i ca 1 timme

18.00 Mellanmål - En portion gröt + katrinplommon

20.00 Välling i sängen och sovdags



Han somnar oftast direkt efter att han har ätit upp vällingen och normalt sett sover han hela nätter. Ibland får man gå in till honom och sätta i tutten någon gång på natten, men oftast på morgonkvisten och sen somnar han om till straxt innan 9. Sen är aldrig den andra natten den andra lik såklart, men nu på senaste har det varit väldigt bra om nätterna överlag.






Nu vill vi gärna ha tillbaka detta soliga väder istället! Usch och fy för regn och åska. Finns inget att göra då och man blir bara trött och hängig.






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback