Ändrade rutiner

Hade en trevlig kväll igår här hemma :) Var lite seg när Mattias klocka ringde vid 7. Gick upp på toa och sen drack jag lite. När jag kom tillbaka stod fortfarande Mattias klocka och ringde, men han hade inte vaknat haha. Var nog inte bara jag som var trött. Väckte honom och sen åkte han iväg och kollade på cross sm eller vad det nu var.

Jag somnade om och när jag vaknade låg jag kvar extra länge och bara njöt av att få ligga och dra sig. Men sen fick jag dra på ett kol och städa upp, diska och tvätta och sådär. Vid halv ett åkte jag och hämtade hem Travis. Alltid lika kul och se hur glad han blir när man kommer :) Sen har vi haft fullt upp här hemma. Han nöjer sig inte med saker länge längre utan det ska hända nya saker helaaa tiden så som sagt fullt upp har man. Det är inte som när han var bebis och kunde ligga på magen eller bredvid en i soffan och kika lite inte. Märks att han börjar bli stor och kräver mer uppmärksamhet.

Ska bli spännande att se hur det blir nu när jag börjar jobba i veckan med alla rutiner. Vi ska iallafall börja med att ge Travis både lunch, middag och ett mellanmål denna vecka. Ska sluta att ge han ersättning vid maten också för nu måste han börja lära sig att bli mätt på bara maten istället. Får se hur detta kommer att gå.



Såhär ser det oftast ut när kameran åker fram hehe :)







Kommentarer

Kom ihåg






Trackback