Freedom

Igår ringde jag och anmälde Travis till babysim. Det började en kurs redan nästa vecka, men eftersom de har en minimiålder på 3 månader så fick han inte börja på den utan vi måste vänta till vecka 10. Så det blir inte förrens i början av mars tyvärr. Tycker allt det var lite dyrt med 1000 kr för 8 gånger, men hoppas det är värt det och att han gillar det :) Annars vore det tråkigt hehe.

Jag passade även på att anmäla mig själv på powergympan som går i Målilla. Det däremot är billigt, 250 kronor för en hel termin. Nu ska det minsann tränas.

Inatt gick det lite bättre med sömnen för Travis. Somnade vid halv ett, sen sov han till kvart i sex. Och då var han täppt igen så då somnade han bara till och från hela tiden. Testade selen imorse och där hängde han ganska bra. Annars har det inte blivit så mycket mer gjort av dagen. Var hos mamma och åt pizza förrut. Ska hämta Mattias från jobbet, sen blir det hockey på tvn. Travis gillar att kolla på hockey, det rör sig hela tiden och det är spännande.








Nackträning på g :)






Kommentarer

Han ju så otroligt söt...

visst är han lilla bubben :)

Han kommer gilla babysim ,supermysigt :) här kostade det 1050 för 7 gånger ;) en gång extra i Småland iaf hihi! Söt liten kille ni har! Kram virre

Travis är så sjuuuukligt söt! helt galet, hihi :)

Ja jag hoppas de :) Hehe ja en gång extra då. Man får till o med badbyxor här också, inte illa! Tack :)



Tack Sandra :) Blev inte världens bästa kort i mörkret med iphone, men man ser honom lite iaf ;)


Kom ihåg






Trackback