Say them out loud

Igår döptes alltså Travis Mattias Lowe Persson. Många har frågat vart Lowe kommer ifrån, och det är bara ett namn som jag tycker är fint. Vi letade lite bland släktnamn först, men hittade inget passande så då valde faktiskt jag ut namnet Lowe :)

Vi valde att ha dopet klockan 13 efter gudstjänsten så vi fick vara för oss själva. Jennifer min syster och Andreas Mattias bror var faddrar och bar Travis i kyrkan. Lite drygt 40 stycken av släkt och vänner kom och firade Travis denna dag. Emmy kom och sjöng två låtar på dopet som vi hade valt ut. De låtarna var Kent - Utan dina andetag och Chris Medina - What are words. Det var så fint så jag fick tårar i ögonen redan efter första meningen i Kent låten :) Vi sjöng även två psalmer och det fick bli två klassiker, måne & sol och tryggare kan ingen vara. Travis skötte sig bra i kyrkan, men han blev lite trött så ett tag var det lite jobbigt för han stackarn. Men det gick bra ändå, och vi är jättenöjda.

Efter cermonin i kyrkan åt vi smörgåstårta, pärontårta och kladdkakecupcakes i församlingshemmet. Travis fick så många fina paket. Och det tackar vi så hemskt mycket för. Dagen var kanon och det var jättekul att alla ville komma och fira dopdagen med oss :)














kommer fler bilder :)






Kommentarer

Vad roligt att allting gick bra, och att Travis var snäll i kyrkan! :) Viktor grät så fort orgeln började spela. Haha.


Kom ihåg






Trackback