Love history

God morgon/förmiddag.

Inatt fick jag sova ca tre timmar, och när jag säger tre timmar är jag väldigt generös. Allt som behövs har jag hört? Men det är inte Travis som är orsaken till den lilla sömnen, för han har sovit bra i sin säng. Utan det handlar om mina sömnproblem som jag tydligen utvecklat. Är så sjukt lättstörd när jag sover så det finns inte. När Travis byter mellan sina sömnfaser och börjar röra på sig lite vaknar jag direkt, och han har lärt sig att oftast somna om själv igen. Så då ligger jag där vaken som ett fån och glor i onödan. Kan inte bara vända mig om och somna om som en del, utan jag ligger där ett bra tag. Det är riktigt jobbigt och det börjar tära på mig att inte kunna sova fast man är trött.

Förrut när jag pluggade var jag skittrött när jag kom hem och kunde bara lägga mig i sängen direkt och somna en stund, men nu kan jag inte lägga mig och sova på dagen ens. Vad är felet liksom? Blir tokig på mig själv när jag bara ligger där och tankarna far runt. Har så ont i huvudet, och känner mig nästan svimfärdig ibland på senaste tiden pga av detta. Jag får ju sova för Travis, så varför vill inte mitt huvud samma sak som min kropp, också soooova!!!??




                                                          Mammas hero <3









Kommentarer

Exakt detta inlägg skulle jag kunnat skriva.

Förutom att jag inte fick sova för Wilde imorse.

Jag hatar alla nattfunderingar.

Nu har jag bytt blogg! =D



Naw så söt!

SV: Nervös kan jag ju inte säga att jag är, inte än. Kommer väl när det väl är dax, nu vill jag bara att bebis ska komma. :)

Jag var likadan i början - minsta lilla rörelse störde mig, och ibland vaknade jag av mig själv och var tvungen att lyssna så Viktor verkligen andades. Men när han väl fick eget rum så började jag sova bättre, han störde inte mig, och vi störde inte honom. Och nervositeten för att han skulle sluta andas växte bort med tiden jag sov bättre. Och nu, när det finns de nätter, jag måste kliva upp och gå in till honom blir jag ledsen och extra trött för att jag inte får sova sammanhängande .. bortskämd mamma är vad jag är ;) Haha.


Kom ihåg






Trackback