Lets do it

Hej mina kära läsare!

Igår var ni över 400 unika besökare här inne och läste bloggen. Jättekul att ni hittat hit, hoppas ni stannar. Följ gärna bloggen genom bloglovin :) Nu är jag nyfiken på er! Vilka är ni som läser? Berätta gärna om er i kommentarer om ni har lust.










Kommentarer

Emelie 23 mamma till Wilde snart 4mån.

läst din blogg i ca ett halvår.

Min dotter är skolkompis med din mamma, så det var hon som la in bloggen.Sen har jag fortsatt att läsa för ni är en så mysig familj,o lilla Travis är helt underbar , hoppas att jag får fortsätta titta.Kram .

Va kul :) självklart får du det! Kramar

ja vad ska ja skriva mer än att jag är kusin med din man! ;) och jag kan inte vara stolatare över mitt kusinbarn som även är syssling med min son :)

» Sofia

http://sofiacarolinaberg.blogg.se



Två st. Kul att läsa om er lilla familj :)

Första gången jag tittar in här i din blogg. Hittade hit via din kommentar på endenise.se. Tina heter jag och fick min son Julian 26 april 2011. Numera älskar jag att läsa mammabloggar och din kommer jag nog besöka igen :) Julian har en likadan body som din söta lilla Travis har här nedanför på en bild, den från cubus med "lusekofta"-mönstrer. Superfin! Din son är ju hur söt som helst!

KRAM

kul med nya besökare :D



sv: taaack gulle!

Jag läser din blogg! Jag kommer med från Målilla men bor i skogen utanför v-rum nu och mina föräldrar bror granne med er typ, på 66an! Har en Eric på 2,5 år och en Alice på 1 månad!! =)

Vad kul :) Vad mysigt med två små :)

» Sofia

Hur sugen som helst det är kallt här med nu men visst varmare än i Sverige men ändå haha ;)

» lisa

gick i din systers klass i nian. läser din blogg för att den är intressant, och för att travis är så söt! :)


Kom ihåg






Trackback