Lussebullsbak idag

 
Idag var det min sovmorgon, men Travis tyckte inte jag skulle sova för han ville vara med mig så det var bara upp och hoppa hehe. Inledde morgonen med att titta på julkalendern såklart, sen gick vi på julstyr. Upp med ljusstakarna och lite tomtar. Mattias skulle promt ha upp den lilla granen också, fast det känns lite väl tidigt. Men nu står det här inne iallafall. Får se om vi ska en en riktig iår eller inte. Travis lär väl välta den eller käka barr så får se hur det blir med det hehe. Drog på julradio också, fick allt lite julstämning. Hoppas på lite mer snö nu bara så det blir lite ljusare ute.
 
När Travis sov satte jag mig ner och pluggade lite. Idag ville ha bara sova en timme, så hann inte så värst mycket. Gjorde lite mat när han vaknat, sen bestämde vi att vi skulle göra lussebullar. Vi gjorde varsin sats Mattias och jag. Jag gjorde med phildadelphiaost i, och han gjorde med kesella. Det kändes väl inte så värst stor skillnad, men tyckte allt att de med osten i blev lite färskare och mjukare på något sätt. Hur som haver så är det så jäkla gott iallafall. Var tur att Sanna kunde jobba åt mig ikväll annars hade vi haft en tråkig advent här hemma imorgon.
 
Badade med Travis innan sängdags. Värmer så gott i hjärtat när han skrattar så mycket. Han fortfarande inte vant mig vid att Travis knatar runt här hemma. Känns mycket märkligt, men han är så himla söt när han går. Stenkoll har han haha! Nu ska jag plugga lite samtidigt som så mycket bättre är på i bakgrunden :)






Kommentarer

trevlig ni har fixat de är mysigt ...va goda lusse katterna ser ut,,,,kram ha en skön advent tomten kommer så travis får hälsa på den vid konsum hej


Kom ihåg






Trackback