Tandläkarbesök

Vi bestämde oss för att hoppa över babysimmet imorse dels för att jag har ont i halsen och sen har Travis blivit lite förkyld igen. Vill inte att det ska bli värre. Det är sista gången nästa vecka, fort det har gått. Vi har haft en förmiddag här hemma istället. Travis tog en tupplur på en timme med så jag satte mig ner och kollade på ett desperate housewives avsnitt i lugn och ro.

När Mattias kom hem från jobbet åkte vi till Hultsfred för vi skulle till tandläkaren båda två. Mitt besök gick snabbt eftersom det inte var något. Trodde faktiskt jag skulle ha något hål eftersom tänderna blir extra känsliga när man är gravid, men det slapp jag som tur var. Mattias däremot ska tillbaka och ta bort två visdomständer. Huuaa, inte avis på det! Tur man hand tandförsäkring annars skulle det bli svindyrt hos tandläkaren.

Handlade på willys innan vi åkte hem och så kunde vi inte undgå att köpa med oss varsin pizza hem för vi var så hungriga. Jag som inte skulla äta mer sånt haha, så gick det med det. Nu är Jennifer och Michaela här en sväng. Mattias är i garaget(som vanligt), så dom umgås lite med mig så länge.










Kommentarer

Kom ihåg






Trackback