Perfect fit

Mattias jobbade över inatt, så han kom inte hem förrens två. Då hade jag precis lagt mig för Travis ville inte somna innan dess. Därför har jag försökt att ha honom lite mer vaken idag på dagen. Han har egentligen bara sovit ordentligt en gång idag, men ändå ligger han här bredvid mig på soffan med stora ögon och klockan är över elva. Så fort han känner att ögonen stängs börjar han pipa och slår upp dom direkt, vill verkligen inte sova haha :) Söt är han iallafall!

Mattias och jag gick hem till mamma med vagnen förrut. Vi blev bjudna på mat. Blir nästan bortskämd med det där att slippa laga mat. Vet inte hur länge sen det var jag lagade mat från början här hemma. Men jag njuter så länge det varar. När vi kom hem vaknade han som vanligt direkt man klev innanför dörren till lägenheten. Anders och Melvin kom på besök sen och fikade lite hos oss ikväll, och vi fick en söt body av dom. Så det tackar vi för :)

De sa sist på bhv att vi skulle lägga Travis på mage på hårt underlag ett par gånger om dagen så han får träna sin nacke. Så det har vi gjort nu ett tag och idag rullade han över från magen till ryggen helt själv. Snacka om att jag blev förvånad när han gjorde det. Trodde inte de gjorde det såhär fort. Han är ju bara 23 dagar gammal, men tydligen så gäller det att se upp nu för tiden :)






Morgonmys<3







Kommentarer

Kom ihåg






Trackback