They never go away

Första dagen på hemmaplan igår med vår lille kille. Var så skönt att få komma hem till sitt eget, räckte med att kliva in innanför dörren så kom lugnet i kroppen. Myste med honom hela dagen och han var så snäll :) La oss i sängen framåt kvällen och kollade på den nya pirates filmen. Höll på att somna direkt, var alldeles för skönt att ligga i sin egen sköna säng. Vi kollade klart på halva, sen fick lilleman lite mat och somnade för natten. Han vaknade vid 3 och 6 och gnydde lite, och då var det bara lite mat igen som behövdes sen somnade han på stört.

Idag har vi bara tagit det lugnt och myst i sängen. Gäller verkligen att ta vara på de har dagarna när Mattias också är hemma känner jag. De går redan alldeles för fort. Bebis är ju en liten sömntuta och sover mest. Skulle helst vilja snuffa på honom hela tiden, men han måste få sova ifred också. Hoppas han vaknar snart igen så han får mysa med oss här framför tvn :)





Här är webbisbilden på vår lilla tuffing som ligger HÄR




Vi spånar för fullt på vad han ska heta, hoppas något av namnet känns rätt snart :)






Kommentarer

Så himla sööt :) Ska bli spännande och se vad de blir för namn :) grattis till er .

Han är sååå söt lilla kusinbarnet! Jag toklängtar just nu till våran egen! Han är en kopia av Mattis när han var liten tycker jag :)

Hoppas ni mår bra! Kram

Ja visst är han :) Jag har inte sett några bilder på mattias när han är så liten, men jag tror faktiskt att de är en liten kopia av honom :) Förstår att du längtar Therese! När man såg att alla andra fick, bara längtade man ihjäl sig efter sin egen. Men du har ju inte så länge kvar som tur är innan bebis kommer :)


Kom ihåg






Trackback