Pass by

Inatt var Travis lite kinkig och höll sin pappa uppe ett tag medans jag fick sova :) Tror han hade lite ont i sin mage, men det verkar vara bättre idag. Det hoppas vi på så att vi får sova inatt. Var uppe i Hultsfred en sväng i förmiddags och då passade jag på att sola. Det var länge sen så det var riktigt skönt. Har även hunnit med att få på vinterdäcken på bilen idag. Mamma, mini och Jennifer var här under tiden och passade Travis. Han sov mest så det var väl inte så mycket passande egentligen.

Vi fick hem våran nya data idag med. Mattias tyckte inte vi skulle ha kvar den stationära, så den är såld och idag hämtade vi ut en ny bärbar. Kan inget om datorer, men det verkar bra :) Vi har även haft besök av min morbror Jerry, Pernilla och Michaela ikväll. Så nu har de fått hälsa på Travis.

Igår började vi kolla på twilight filmerna igen. Såg på den första filmen igår, och ikväll ska vi se den andra. Måste uppdatera sig inför den nya som kommer nästa vecka tror jag väl det är. Riktigt bra filmer :) Nähe nu blir det soffan och mys med mina älsklingar :)





Travis gillar att ligga på skötbordet och mysa. Han kan ligga där helt tyst hur länge som helst haha :)








Kommentarer

Kom ihåg






Trackback