Out of touch

Bhv var här idag på första hembesöket. Hon vägde honom och informerade om massa saker som kommer ske framöver med Travis som vaccinationer osv. Travis hade bara gått upp straxt över 100 gram sen vi vägde honom för en vecka sen. Jag trodde han skulle ha gått upp mycket mer för han har fått stora mysiga kinder nu :) Eftersom han inte hade gått upp så mycket ska vi dit på fredag igen och väga honom bara för att kolla att det går uppåt. Jag tror inte det är någon fara eftersom han är pigg och glad och sover som han ska. Jag ska dock försöka få honom att äta ordentligt på båda brösten så att mjölken rinner till ordentligt. Fast jag har mat så det räcker och blir över redan, men mer ska det bli :)

Annars har vi inte gjort så mycket mer idag. Hela förmiddagen för mig gick åt till att äta frukost, duscha och göra iordning både mig och Travis. Det tar minsann sin lilla tid det. Travis och jag var med och kollade när Mattias tränade innebandy också ikväll. Nu har vi myst lite framför tvn, och Travis fick precis sina d-droppar nu innan han somnade. Bhv lämnade dom till honom idag när hon var här, så dom ska han få nu varje dag. Nehe nu får det bli sängen så man får lite sömn innan det är dags för honom att äta igen :)







Myskinderna :)<3






Kommentarer

Skulle du inte börja med ddropparna vid en månadsålder? Sa dom till oss iaf :-)

Hon sa att det först rekommenderades från 1 månads ålder, men sen sa hon att det var ändrat nu och att man skulle börja ge det direkt när de var nyfödda :)


Kom ihåg






Trackback