Feel pain

Har ni sett programmet "drömmen om ett barn" som går på torsdagar klockan 20.00 på tv3? Jag har missat avsnitten i början och såg bara ett mitt i, men har tänkt att kolla på alla på tv3play. Det är sjukt egentligen att det ska vara så svårt för en del att få biologiska barn. Det finns så många barn som sätts till världen som inte har föräldrar som tar hand om dem, eller någon som tar hand om dem överhuvudtaget. Sen ser man dessa par kämpa på i flera år för att uppfylla deras största dröm, ett barn, men för en del går det inte vägen. Tycker det är hemskt! Jag vet inte själv hur jag skulle reagera om jag skulle behöva kämpa i år för att få barn med iv försök osv. I en del landsting får man ett visst antal försök, men sen får man bekosta det själv vilket inte är gratis direkt.

Det är egentligen ett mirakel när ett barn blir till för det är så mycket som ska stämma och passa in för att det ska bli något överhuvudtaget. Är hur tacksam som helst för att det gick så lätt och på första försöket för oss. Har alltid varit orolig över att jag inte skulle kunna bli med barn. Man vet aldrig vad som händer i framtiden när man vill ha eventuella syskon, men då har jag iallafall ett barn. Och det är jag glad för!








Kommentarer

Ne sempets funkade inte alls. Men har kvar dom för de är ju bra för magen endå. De kan man ju ta oavsett om de är mag problem eller ej. Har ju endå dom hemma. Minifom kan vi inte leva utan här hemma, var utan dom en natt här i veckan och han var otröstbar, nackdelen är att de skall ju ha dom före all måltider så man är ju tvungen att ha med dom överallt sen att behöva kringla med de först. Men allt för de små :) hoppas de blir bättre med massagen och sempers. De sägs ju att de magproblem oftast försvinner vid 3 månaders ålder så bara att försöka göra rätt tills dess.

Okej :) jaha ger man dom innan varje måltid. Det känns ju lite osmidigt, men som sagt allt för de små :) hoppas dock de hjälper med sempers och massagen! Jaa hoppas de stämmer :)


Kom ihåg






Trackback