Good vibes

Hej!

Igår kom vi äntligen hem från en underbar vecka på Zakynthos. Vi blev försenade hem pga av att grekerna fick för sig att strejka, men vi kom ju hem iallafall så det var ju tur. Körde fort hem för att hinna till Vetlanda och se derbyt, men det hade man ju kunnat skippa för fyyy vad illa Dackarna körde. Ingen rolig match att se.

Va så himla skönt att komma hem igårkväll efter speedwayen till lägenheten. Man kan låsa dörren om sig på toan, slänga toapapper i toan, folk kör inte som idioter, man kan gå på trottoarererna utan att behöva trampa ner i världens hål, ingen på gatan tjatar om gratis drinkar, man kan dricka vatten ur kranen och man behöver inte ha 10 olika valörer i mynt att hålla reda på. Sverige är fan bra ibland!

Men det har iallafall varit skönt att vara på semester. Vi har haft 35 grader och strålande solsken varenda dag, och inte ett moln på himlen. Det har nästan varit för varmt. Speciellt för mig som börjar bli tjock hehe. Men det är skönt att ligga i skuggan också, bebisen tyckte inte om att sola märkte jag. Och inte jag heller för den delen, det blev alldeles för varmt. Bebisen har aldrig rört sig så mycket inne i magen som denna vecka. Hela flygresan dit sparkade han och levde haha :) Upptäckte också en dag att man ser på magen när bebis sparkar, det bubblar ut på magen lite här och var när han far runt där inne. Ser himla kul ut faktiskt :)

Idag är det åter till vardagen. Har börjar dagen med att sortera och tvätta 2 maskiner. 3 återstår, men de får bli imon. Ska snart hoppa in i duschen och åka till jobbet. Nu är det inte semester längre ;)



Här är ett par bilder från resan :)















Kommer fler!








/Take care Nathalie






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback