Wisper my name

Travis vaknade vid fyra imorse och åt, sen tyckte han att det var morgon och dags att gå upp. Det tyckte dessvärre inte hans föräldrar. Han låg vaken till klockan sju innan han äntligen somnade om haha. Slumrade till och från, sen vaknade man av att hade sputtat ut tutten igen. Förstår inte varför han envisas med att sputta ut den när han ändå vill ha den i munnen. Rolig grabb det där hehe.


Idag har min farmor varit här. Alltså Travis gammelfarmor. Vi fikade och pratade lite, och så fick hon se Travis vaken för första gången. Efter det åkte jag hem till Victoria och där spenderade vi kvällen. Tittade in hos mamma en sväng på hemvägen och hämtade upp lite saker som hon hade köpt till mig från ullared. Bland annat en bröstpump. Läste instruktionsboken förrut, det lät jäkligt krångligt med ihopsättning och sterilisering och rengöring hit och dit. Men bara man lär sig så tror jag det kommer funka bra sen.



Nu somnade precis Travis och jag la ner honom i sin säng. Hoppas han somnade för natten. Inväntar att Mattias ska komma hem från jobbet!







En liten pajas i babysittern haha. Den är inte så populär som jag hoppades på, men jag ger mig inte :)






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback