Can't be that fare away

Måndag igen efter en fullspäckad helg. Vi hittade nästan alla julklappar i Linköping vid shoppingen så det känns riktigt skönt :) Kom tillslut fram till Eskilstuna. Väl där käkade vi på corner och jag fick äntligen käka min dipp jag tjatat om. Han i kassan tyckte inte vi var normala som åkte 30 mil för den dippen, men vi hälsade ju på Danne och Elin med hehe. I lördags blev det stan en sväng, sedan lite tacos och fest. Va trevligt, ballade ut lite på slutet, men innan det var det riktigt skoj :) Var dock någon idiotjävel som la våran microfon till lips i en mugg med en grogg i. Så nej den funkar inte direkt nu. Har ju sina aningar om vem det var också, tyckte bara det är tråkigt att folk beter sig sådär. Visst det är väl inte så jävla dyrt att köpa nya, men så jävla onödigt liksom.
Väglaget hem på söndagen var väl sådär, tog ett par timmar hem om man säger så. Men är alltid lika skönt att komma hem när man varit borta. Hade lite första adventsmys med harry potter på tvn igår med, skönt avslut på veckan.

Har precis varit i gympasalen och filmat lite redskapsövningar. Fy fan vad jag hatar det! Skulle göra en långkullerbytta, som jag trodde jag visste hur man gjorde, men det gjorde jag verkligen inte. Känns just nu som jag har brutit ett revben. Gjorde samma dumma jävla sak 2 gånger efter varandra, så jävla klantigt. Blir så förbannad på mig själv när jag inte kan övningarna också. Men har iaf betat av ett par nu. Får ta resten nästa vecka :P






/Take care Nathalie






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback