My love has come along

Redan onsdag på denna hektiska vecka! Bf reuinon blev lite sådär i lördags, men vi som var där hade trevligt iaf :) Matchen i söndags gick värre. Blev lika 4-4, ingen bra match inga bra domare. Tråkigttråkigt!
Har inlett denna vecka med vfudiskussioner, info om Storlien, volleyboll, handboll och simeximination. Det rullar på med andra ord. Simeximinationen idag med voltvändning, crawl och ryggcrawl klarade jag tillsist iaf! Trodde faktiskt inte jag skulle klara den eftersom jag inte kunde voltvändning och inte heller hade övat på den, men efter ett par försök satt den hyffsat tillslut iaf, så det var ju skönt. En sak mindre att tänka på. Skyndade mig som attans för att hinna med tåget, men bussen va sen och dryg så precis när jag kommer ner till stationen går av bussen, halvspringer mot tåget så åker det precis när jag kommer fram och ska trycka på "öppna knappen" på dörren. Lyckat! Blev aningen förbannad, men thats life. Gick och köpte mig kebab med bröd och tyckte lite synd om mig själv ett tag hehe. Sen tog jag bussen till Högsby istället så hämtade morfar mig där, gick lite snabbare än att vänta på det andra tåget iaf.

Hade tänkt att skriva klart min rapport idag, men de orkar jag icke får bli en annan dag det faktiskt. Sitter just nu framför tvn i min rosa mjukisdress med en filt och är förbannat trött. Så det får bli en lugn kväll framför tvn med lite te och vaniljhjärtan :) Imorgon är det innebandy och skridskor på schemat. Jag är med i innebandygruppen och står för planeringen imon. Går nog fint. Sen är det bara hem för att träna egen innebandy!




Lite bilder sen i lördags!




















Körde på bruna linser!








/Take care Nathalie






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback