Don't forget me

Sen jag skrev sist har det inte hänt allt för mycket. Har varit i lägenheten från morgon till kväll varenda dag. Tvättat, tejpat lister, målat lister, rivit tapeter, städat, fogat, målat väggar, slipat stolar, betsat osv. En hel del grundjobb att göra. Har varit helt slut om dagarna. Får typ göra dubbelt så mycket jobb nu när inte Mattias kan göra så mycket. Men i fredags tog vi iaf en paus och åkte till ikea. Sam hängde med oss också. Hittade såklart massa fint, hade räknat med att handla för en 8-10.000, men summan slutade på 18.000. Sen hade vi ju med oss grejer efter de också haha. Aja nu är iaf allt tapetserat och klart. Golvet i sovrummet är lagt. Vardagsrum och hall är under arbete. Och det är hur jäääkla snyggt som helst. I slutet av september blir det ikea igen och köpa de jag inte fick med mig plus golv till köket :) Kommer bli riktigt fint sen. Ångrar bara att jag inte målade taken i lägenheten också innan vi började med allt, menmen får försöka tvätta dom så gott de går.
Igår fick vi upp sängstommen och lite i sovrummet med, så de händer grejer. Gutt de. På fredag blir det första natten i lägenhetet :):)


Idag började skolan. Kändes lite sådär att gå upp och sätta sig på tåget till Kalmar. Men blev lite bättre när man var framme och fick träffa lite trevligt folk igen. Blev en kort dag, så jag åkte hem vid halv 1 redan. Väl hemma åkte vi och fixade gardiner till lägenheten med så nu är de ordnat. Försöker plugga lite också, men de är sååå tråkigt, gud har ingen ork till de alls. Har iaf läst igenom allt nu. Är ledig imon med så får försöka ta tag i det lite ordentligt då. Ska ha kalas om en timme med eftersom syster fyllde 15 år i helgen. Så blir nog inte så mycket mer plugg ikväll iaf. Vill hellre till lägenheten. Men ska inte dit och pilla mer förrens på torsdag, annars glömmer jag pluggandet:P Måste klara den där äckel tentan på torsdag. Orkar inte dra på den skiten mer när vi börjar med massa nytt nu i b-kursen. Som för övrigt verkar roligare än a-kursen iaf.














/Take care Nathalie






Kommentarer

Kom ihåg






Trackback